HU | RO


haromszeki termek 2A Háromszéki Közösségi Alapítvány kezdeményezése volt a Közösségi Kártya bevezetése is, amely népszerű programmá nőtte ki magát megyeszinten. Ez  egy törzsvásárlói kártya, amely helyi üzetekben használható és hangsúlyt fektet a közösség támogatására.

Az egy éves kampányprogram célja  tudatosítani az emberekben a helyi  értékeket és ösztönözni az együttműködést helyi cégek, termelők és vásárlók között.

A program első felében, év végéig, egy előzetes felmérés készül a helyi termelőkkel, cégekkel, a felmérést a Sapientia Egyetem csíkszeredai karának szociológus szakemberei végzik. Párhuzamosan, elkezdődik a háromszéki termékek, cégek nyilvántartásba vétele, és a gyűjtött adatok alapján honlap és nyomtatott  termék/szolgáltatás katalógus készül, amelyet díjmentesen biztosítanak a lakosok számára.

A termékek/szolgáltatások nyilvántartásba vétele adatlap kitöltésével történik. Az alapítvány kijelenti, hogy  az adatokat bizalmasan kezeli és csakis célnak megfelelően, az érintettek beleegyezésével használja fel.

A Háromszéki Közösségi Alapítvány a programba kapcsolódó vállalkozókkal folyamatosan együtt dolgozik a kampány során, és hosszantartó partnerséget kíván velük kialakítani, akár a közösségi kártya program kapcsán is. A partnerség megkötése szponzorszerződéssel történik, a szerződés ugyancsak megtalálható a program honlapján.

Ha szeretné, hogy cége/terméke bekerüljön a háromszéki cégek/termékek katalógusába díjmentesen, töltse ki az adatlapot és küldje el a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.


Háromszéki Közösségi Alapítvány – www.hka.ro

 

 

0
0
0
s2smodern

Hírek

Kérdőív

Vegyél részt az értékteremtésben. Töltsd ki az on line űrlapot és nyerj egy Mariko egyedi tervezésű szatyrot! (A teljes választ adók között között 30 db. szatyrot sorsolunk ki.)

 

Mi vagyunk – közösségi kampány Szent György napokon

Vállalkozók, termelők figyelmébe!

Ha szeretné, hogy cége/terméke bekerüljön a háromszéki cégek/termékek katalógusába díjmentesen, töltse ki a honlapon taláható adatlapot és küldje el a [email protected] e-mail címre.

Háromszéken bejegyzett jogi személyek iratkozását várjuk (egyéni vállalkozók, termelők, szolgáltatók, vállalkozók, részvénytársaságok, stb).

A katalógust a Háromszéki Közöségi Alapítvány állítja össze egy egyéves közösségi program keretében.  A program célja a figyelem ráirányítása a háromszéki gazdasági értékekre.

Részletes információk: Háromszéki Közösségi Alapítvány, telefon: 0758 629 919, 0267 351 959, e-mail: [email protected]

>> Letölthető adatlap!

urlapAmennyiben Ön háromszéki termelő, szolgáltató, vállakozó, kérjük, töltse ki az adatnyilvántartási űrlapunkat, ezzel is hozzájárulva a program sikeréhez.
Az adatok egy termék katalógus és egy on line portál létrehozásához szükségesek. A Háromszéki Közösségi Alapítvány ezzel a helyi termelőket és szolgáltatókat kívánja segíteni.


A kitölthető adatlap (doc. formátum) >>

 

Kampánycsapat

Bereczki Kinga, Csinta Samu, Ferencz Csaba, Grubisics Csaga, Lázár Ede, Méder-Mednyánszki Emese, Nistor Laura, Telegdy Balázs, Toró Attila

Kampánycsapat

Partnerek

Szakmai partnerek, program partnerek, médiapartnerek

Partnerek

Adatbázis

Helyi termelők/vállalkozók, akik beküldték adataikat.

Adatbázis

© Háromszéki Közösségi Alapítvány
520014 Sepsiszentgyörgy Templom utca 1A szám
Tel.: +40 267 351 959

Webdesign, kivitelezés, karbantartás: Digital Studio