HU | RO

Mi vagyunk kampány - Mariko táskák

Sepsi Rádió – 2017. május 19.

„Szabó Annamária, a Mariko táskák megálmodójával beszélgettünk. Hallgassa meg itt.

* * *

Márka, amely értéket hordoz (Magánvállalkozás)

Háromszék – 2017. május 17.

˜„A Marikó név másfél évvel ezelőtt jelent meg az első táskákon a kézdivásárhelyi Őszi sokadalom alkalmával. Ezek voltak Szabó Annamária kezdeti kísérletei egy saját márkás termék kidolgozására. Azóta magánlakása garázsában folyik a munka, és közben szép lassan gyűlnek az eredmények is. Nem könnyű ez az út, kell hozzá egy adag őrült hit, hogy valaki ötvenkét évesen saját márkás terméket próbáljon bevezetni a piacra. A kis műhelyben hátizsákok, válltáskák, biciklitáskák, övtáskák készülnek Marikó márkanév alatt.

Mi vagyunk kampány - Meghívott Bokor Zoltán

Sepsi Rádió – 2017. május 17.

A Háromszéki Közösségi Alapítvány Mi vagyunk kampány keretében helyi vállalkozókat mutatunk be. Első meghívottunk Bokor Zoltán, a MultiNR cég tulajdonosa volt. A beszélgetés itt hallható.”

* * *

Bokor Zoltánnal az identitásalakításról (Magánvállalkozás)

Háromszék – 2017. május 10.

Mi, háromszékiek mindannyian ugyanabba a nagy családba tartozunk, amelyet hitünk szerint nem lehet befogadóbban, bizalmasabban megnevezni, mint hogy „Mi vagyunk!” Régi gyökerű vagy újabb keletű háromszékiségünkkel, de növekvő mértékű, egyszerre aggódó és kritikus felelősségérzetünkkel is, hiszen fogyasztói hűségünkkel fokozott odafigyelésre késztethetjük termelőinket, szolgáltatóinkat is.

* * *

Mi vagyunk: a háromszéki közösség (Háromszéki közösségi alapítvány)

Háromszék – 2017. április 21.

„Értékingatag világunkban egyre többen keresgélünk olyan evidenciák után, amelyek reményeink szerint kiállják az idő próbáját. Közösségünk egyike lehet azoknak a sarokköveknek, amelyek szilárd támaszkodót és kapaszkodót kínálnak, amelyek léte biztonsággal tölt el.”

* * *

A bizalom a legfontosabb (Helyi termék)

Háromszék – 2017. február 15.

„A Háromszéki Közösségi Alapítvány (HKA) felkérésére a Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem (EMTE) Csíkszeredai Karának kutatói felmérést készítettek a háromszéki vásárlói szokásokról. A Helyi termékekkel és szolgáltatásokkal kapcsolatos preferenciák Háromszéken című jelentés – amelyet múlt pénteken mutattak be az érdeklődőknek – legfontosabb következtetése: a helyi termék és vásárló viszonylatában a bizalom a legfontosabb.”

* * *

Megjelölik, majd népszerűsítik a háromszéki termékeket és szolgáltatásokat

Krónika – 2017. február 14.

„Külön szimbólummal látják el a háromszéki helyi termékeket, miután egy felmérés szerint igény mutatkozik erre. A kutatást kezdeményező alapítvány ugyanakkor népszerűsítő kampányt is tervez.”

A helyi nem egyszerű!

Székely Hírmondó – 2017. február 13.

„Pénteken este a sepsiszentgyörgyi Orchidea rendezvényteremben mutatták be annak a vásárlói szokásokra és elvárásokra vonatkozó felmérésnek az eredményeit, amelyet a Háromszéki Közösségi Alapítvány elsősorban azzal a céllal rendelt meg, hogy a helyi gazdaságot céltudatosan erősítse.”

* * *

Háromszéki termékeket, szolgáltatásokat népszerűsítő kampányt indít a Háromszéki Közösségi Alapítvány

sepsiszentgyorgy.info – 2017. február 13.

„Bizalom kérdése, hogy a helyi terméket a vásárló előnyben részesíti-e vagy sem más termékkel szemben, bizalom kérdése, hogy a termelő jó minőségű terméket kínál-e fel a vásárlónak vagy sem, mint ahogy bizalom kérdése az is, hogy vállalkozásokat működtessünk, új munkahelyeket és biztonságos jövőt teremtsünk magunknak itt, ahol élünk.”

Bemutatják a felmérés eredményeit

Háromszék – 2017. február 8.

„Pénteken mutatják be az érdeklődőknek a Háromszéki Közösségi Alapítvány (HKA) felkérésére a Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem (EMTE) Csíkszeredai Karának kutatói által készített felmérést a háromszéki vásárlói szokásokról. A Helyi termékekkel és szolgáltatásokkal kapcsolatos preferenciák Háromszéken című jelentés az alapítvány készülő kampányát alapozza meg, célja a közösség gazdasági megerősítése.”

* * *

Felmérik a vásárlói szokásokat (Háromszéki Közösségi Alapítvány)

Háromszék – 2016. november 15.

A Háromszéki Közösségi Alapítvány és a Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem (EMTE) Csíkszeredai Karának kutatói novemberben felmérést készítenek Háromszéken a vásárlói szokásokról. Az alapítvány felhívással fordult a lakossághoz, hogy aktív részvételükkel segítsék a kutatást, amelynek célja a közösség gazdasági megerősítése.

* * *
Felhívás fókuszcsoportos beszélgetésen való részvételre Sepsiszentgyörgyön, Kovásznán és Kézdivásárhelyen

sepsiszentgyorgy.info –  2016. november 14.

A Háromszéki Közösségi Alapítvány és a Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem Csíkszeredai Karának kutatói olyan felnőtt személyek jelentkezését várják, akik részt vennének egy csoportos beszélgetésen, amelynek témáját a helyi termékekkel és szolgáltatásokkal kapcsolatos tapasztalatok, elvárások képezik.

* * *

Civil kampány a háromszéki cégekért, termékekért

Krónika – 2016. november 10.

A Háromszéki Közösségi Alapítvány (HKA) kampányprogramot indít a háromszéki termékek, cégek közösségi megerősítéséért. Az egyéves közösségi program célja, hogy tudatosítsa az emberekben a helyi értékeket, és ösztönözze az együttműködést a helyi cégek, a termelők és a vásárlók között.

* * *

Népszerűsítik a háromszéki cégeket (Helyi termékek)

Háromszék – 2016. november 9.

A Háromszéki Közösségi Alapítvány kampányt indít a helyi termékek, illetve cégek közösségi megerősítéséért.
Az egyéves kampányprogram célja tudatosítani a vásárlókban és a felhasználókban a helyi értékeket, ösztönözni az együttműködést helyi cégek, termelők és vásárlók között.

A háromszéki termékek népszerűsítése

Székely Hírmondó – 2016. november 8.

* * *

Campanie pentru promovarea produselor și firmelor locale

mesageruldecovasna.ro – 2016. november 7.

* * *

Háromszék: számba veszik a gazdasági értékeket

maszol.ro – 2016. november 7.

A háromszéki gazdasági értékekre kívánja ráirányítani a figyelmet a Háromszéki Közösségi Alapítvány (HKA), amely legújabb kampányával arra bátorítja a lakosságot, hogy minél több helyi terméket és szolgáltatást vásároljanak.

* * *

Program comunitar pentru promovarea produselor şi firmelor locale

covasnamedia.ro – 2016. noveber 6.

Fundația Comunitară Covasna continuă promovarea valorilor locale

Evenimentul zilei – 2016. november 4.

* * *

Közösségi program a háromszéki termékek/vállalkozások népszerűsítéséért

sepsiszentgyorgy.info – 2016. november 4.

Az egy éves kampányprogram célja tudatosítani az emberekben a helyi értékeket és ösztönözni az együttműködést helyi cégek, termelők és vásárlók között.

A program első felében, év végéig, egy előzetes felmérés készül a helyi termelőkkel, cégekkel, a felmérést a Sapientia Egyetem csíkszeredai karának szociológus szakemberei végzik. Párhuzamosan, elkezdődik a háromszéki termékek, cégek nyilvántartásba vétele, és a gyűjtött adatok alapján honlap és nyomtatott termék/szolgáltatás katalógus készül, amelyet díjmentesen biztosítanak a lakosok számára.

s2smodern

urlapAmennyiben Ön háromszéki termelő, szolgáltató, vállakozó, kérjük, töltse ki az adatnyilvántartási űrlapunkat, ezzel is hozzájárulva a program sikeréhez.
Az adatok egy termék katalógus és egy on line portál létrehozásához szükségesek. A Háromszéki Közösségi Alapítvány ezzel a helyi termelőket és szolgáltatókat kívánja segíteni.

A kitölthető adatlap (doc. formátum) >>

Kampánycsapat

Bereczki Kinga, Csinta Samu, Ferencz Csaba, Grubisics Csaga, Lázár Ede, Méder-Mednyánszki Emese, Nistor Laura, Telegdy Balázs, Toró Attila

Kampánycsapat

Partnerek

Szakmai partnerek, program partnerek, médiapartnerek

Partnerek

Adatbázis

Helyi termelők/vállalkozók, akik beküldték adataikat.

Adatbázis