...

Háromszék – 2017. április 21.

Mi vagyunk: a háromszéki közösség (Háromszéki közösségi alapítvány)

„Értékingatag világunkban egyre többen keresgélünk olyan evidenciák után, amelyek reményeink szerint kiállják az idő próbáját. Közösségünk egyike lehet azoknak a sarokköveknek, amelyek szilárd támaszkodót és kapaszkodót kínálnak, amelyek léte biztonsággal tölt el.”

Háromszék – 2017. február 15.
A bizalom a legfontosabb (Helyi termék)

„A Háromszéki Közösségi Alapítvány (HKA) felkérésére a Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem (EMTE) Csíkszeredai Karának kutatói felmérést készítettek a háromszéki vásárlói szokásokról. A Helyi termékekkel és szolgáltatásokkal kapcsolatos preferenciák Háromszéken című jelentés – amelyet múlt pénteken mutattak be az érdeklődőknek – legfontosabb következtetése: a helyi termék és vásárló viszonylatában a bizalom a legfontosabb.”

Krónika – 2017. február 14.
Megjelölik, majd népszerűsítik a háromszéki termékeket és szolgáltatásokat

„Külön szimbólummal látják el a háromszéki helyi termékeket, miután egy felmérés szerint igény mutatkozik erre. A kutatást kezdeményező alapítvány ugyanakkor népszerűsítő kampányt is tervez.”

Székely Hírmondó – 2017. február 13.
A helyi nem egyszerű!

„Pénteken este a sepsiszentgyörgyi Orchidea rendezvényteremben mutatták be annak a vásárlói szokásokra és elvárásokra vonatkozó felmérésnek az eredményeit, amelyet a Háromszéki Közösségi Alapítvány elsősorban azzal a céllal rendelt meg, hogy a helyi gazdaságot céltudatosan erősítse.”

sepsiszentgyorgy.info – 2017. február 13.
Háromszéki termékeket, szolgáltatásokat népszerűsítő kampányt indít a Háromszéki Közösségi Alapítvány

„Bizalom kérdése, hogy a helyi terméket a vásárló előnyben részesíti-e vagy sem más termékkel szemben, bizalom kérdése, hogy a termelő jó minőségű terméket kínál-e fel a vásárlónak vagy sem, mint ahogy bizalom kérdése az is, hogy vállalkozásokat működtessünk, új munkahelyeket és biztonságos jövőt teremtsünk magunknak itt, ahol élünk.”

Háromszék – 2017. február 8.
Bemutatják a felmérés eredményeit

„Pénteken mutatják be az érdeklődőknek a Háromszéki Közösségi Alapítvány (HKA) felkérésére a Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem (EMTE) Csíkszeredai Karának kutatói által készített felmérést a háromszéki vásárlói szokásokról. A Helyi termékekkel és szolgáltatásokkal kapcsolatos preferenciák Háromszéken című jelentés az alapítvány készülő kampányát alapozza meg, célja a közösség gazdasági megerősítése.”

Háromszék – 2016. november 15.
Felmérik a vásárlói szokásokat (Háromszéki Közösségi Alapítvány)

sepsiszentgyorgy.info –  2016. november 14.
Felhívás fókuszcsoportos beszélgetésen való részvételre Sepsiszentgyörgyön, Kovásznán és Kézdivásárhelyen

Krónika – 2016. november 10.
Civil kampány a háromszéki cégekért, termékekért

Háromszék – 2016. november 9.
Népszerűsítik a háromszéki cégeket (Helyi termékek)

Székely Hírmondó – 2016. november 8.
A háromszéki termékek népszerűsítése

mesageruldecovasna.ro – 2016. november 7.
Campanie pentru promovarea produselor și firmelor locale

maszol.ro – 2016. november 7.
Háromszék: számba veszik a gazdasági értékeket

covasnamedia.ro – 2016. noveber 6.
Program comunitar pentru promovarea produselor şi firmelor locale

Evenimentul zilei – 2016. november 4.
Fundația Comunitară Covasna continuă promovarea valorilor locale

sepsiszentgyorgy.info – 2016. november 4.
Közösségi program a háromszéki termékek/vállalkozások népszerűsítéséért

urlapAmennyiben Ön háromszéki termelő, szolgáltató, vállakozó, kérjük, töltse ki az adatnyilvántartási űrlapunkat, ezzel is hozzájárulva a program sikeréhez.
Az adatok egy termék katalógus és egy on line portál létrehozásához szükségesek. A Háromszéki Közösségi Alapítvány ezzel a helyi termelőket és szolgáltatókat kívánja segíteni.

A kitölthető adatlap (doc. formátum) >>

Háromszéki termék

Az egy éves kampányprogram célja tudatosítani az emberekben a helyi értékeket és ösztönözni az együttműködést helyi cégek, termelők és vásárlók között.

Háromszéki termékek!

Háromszéki szolgáltatások!