RO | HU

Kreatív ügynökségként, a reklám, a marketing és a cégarculat területén stratégiai bevezető megoldásokat nyújtunk ügyfeleinknek, hozzájárulva vállalkozásuk, civil szervezetük sikeréhez.

Szolgáltatásaink: webdesign – weboldalak, webáruházak készítése, fejlesztése és karbantartása; logó- és arculattervezés, reklámgrafika, kiadványszerkesztés, fotó.

Mint vállalkozás – vállalkozás közti kommunikáció szakemberei, partnere lehetünk Önnek, hogy megtalálja azokat a megoldásokat, amelyeknek a segítségével ismertebbé teheti vállalkozását, termékeit, szolgáltatásait, piaci pozíciójának megerősítése érdekében.

A minőséget kreativitással kombinálva, elkészítjük azokat az egyedi grafikai terveket, amelyek felkeltik az érdeklődést.

Weboldalak, online és hagyományos reklámanyagok tervezéséből és előállításából származó tapasztalatunkkal járulunk hozzá, az ön vállalkozásának, szervezetének sikeréhez. Amikor önnek üzenete küldéséhez kreatív megoldásokra van szüksége, gondoljon ránk!

Gondoljon a kreatív, élenjáró megoldásokra amelyre Önnek a hagyományos és az online marketing, valamint a reklámtevékenység során szüksége lehet.

Gondoljon a lehetőségekre, gondoljon az eredményekre.

Digital Studio Kft.
Sepsiszentgyörgy, Kovászna megye

Webdesign - weboldalak tervezése, fejlesztése

Weboldalak készítése tervezéstől a megvalósításig és karbantartásig, az egyszerű bemutatkozó oldaltól a komplex portálokig, webáruházakig.

Logó- és arculattervezés

Cégek, civil szervezetek, rendezvények arculatának egységes kialakítása, tervezése, a logótól a weboldalig.

Grafikai tervezés

Kreatív, igényes grafikai tervezés bármilyen reklámanyag, csomagolóanyag vagy kiadvány megjelenítéséhez.

Fotó

Termék, rendezvény fotó készítése, hogy ön kiváló minőségű fotókat közöljön reklámanyagiban, weboldalán vagy más online felületeken.

Design Blog

Digital Studio logo

Sepsiszentgyörgy
Kovászna megye, Románia

© - All rights reserved
Minden jog fenntartva

Webdesign: Digital Studio

Adatvédelem


 

A weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.