RO | HU

Alpinsport Egyesület weboldala - webdesign Digital Studio2019. július 16.

A sepsiszentgyörgyi Alpinsport Egyesület számára készítettünk új weboldalt.

A Joomla! tartalomkezelő rendszeren alapuló weboldal, saját tervezésű, fejlesztésű megjelenési sablont kapott, amely lehetővé teszi a tartalom böngészését képernyőn és mobil eszközökön egyaránt.

uz-volgye.ro – webdesign, webfejlesztés Digital Studiouz-volgye.ro címen magyar, román, angol és német nyelvű információs portált készítettünk, amelyen keresztül az úzvölgyi katonai temetőt érintő eseményeket igyekszünk bemutatni. A tartalmi rész elsősorban a hírügynökségek anyagaira támaszkodik.

A weboldal a valea-uzului.ro domainról is elérhető.

 

Polgári kezdeményezés a nemzeti régiókért - logó- és arculettervA nemzeti régiók egyenlőségéért indított európai polgári kezdeményezés – a Polgári kezdeményezés a nemzeti régiókért – számára terveztünk logót, valamint az aláírásgyűjtő kampány népszerűsítését segítő nyomtatott és online marketing kommunikációs grafikákat: kiadványborítót, lehúzós, banner- és pólógrafikát.

 

isksepsi.ro - webdesign, webfejlesztés Digital StudioA Sepsiszentgyörgyi Iskolás Sportklub számára készítettünk modern megjelenésű, mobil eszközökön is könnyen böngészhető kétnyelvű weboldalt.

 

Gál Andrea keramikus weboldala - webfejlesztés Digital StudioGál Andrea keramikus számára készítettünk új bemutatkozó weboldalt.

 

carpelibrum.ro - web fejlesztes, webdesign Digital Studio2019. január 28.

A sepsiszentgyörgyi Carpe Librum Kft. számára készítettünk online könyvesboltként működő webáruházat.

webdesign, webfejlesztés Digital Studio2018. november 14.

A Székelyföldi Magyar Újságírók Egyesülete számára készítettünk korszerű, mobil eszközökön is könnyen böngészhető honlapot.

sznt.org - webfejlesztés, web design Digital Studio2018. november 2.

A Székely Nemzeti Tanács számára készítettünk új, korszerű, mobil eszközökön is könnyen böngészhető honlapot.

Civil Licit – Sepsiszentgyörgy, 20182018. szeptember 28.

A Háromszéki Közösségi Alapítvány által szervezett Civil Licit idei sepsiszentgyörgyi kiadásának terveztünk népszerűsítő anyagokat.

sportnapok.ro - webfejlesztés, webdesign Digital Studio2018. szeptember 17.

Tizenegyedik éve szervezi az EQUITES Sportegyesület a sepsiszentgyörgyi Sportnapokat. A rendezvénynek készítettünk új weboldalt.

Miért jó, ha mobilbarát a weboldalad?A sepsiszentgyorgy.info portál látogatóinak 2018 augusztusi eszközhasználatát elemeztük. Az eszközhasználat 1000 egyedi látogatóra kivetített adatai a következők:

- Asztali számítógép (desktop) - 55,5%
- Mobil telefon (mobile) - 41,8%
- Tablet - 2,7%

 vagyis a látogatók 44,5%-a mobil eszközt használt a portál böngészésekor.

 

XII. Székelyföldi Kerékpáros Körverseny - Sepsiszentgyörgy, 2018.A sepsiszentgyorgy.info portál számára fotóztunk a XII. Székelyföldi Kerékpáros Körverseny sepsiszentgyörgyi előfutamán.

tehetsegpont.ro - webfejlesztés Digital Studio2018. június 13.

 A Székelyföldi Tehetségsegítő Tanács új weboldalát egy Joomla! tartalomkezelő rendszerre építettük.

 A weboldal, egy általunk tervezett és készített megjelenési sablont kapott, melyet mobil eszközökre is optimizáltunk, hogy a széles képernyőtől a telefonig minden eszközön könnyen böngészhető, használható legyen.

 

Háromszéki Vállalkozás védjegyre regisztrált cégek katalógusa - Digital Studio2018. május 21.

A Háromszéki Közösségi Alapítvány megbízásából elkészítettük a Háromszéki Vállalkozás védjegyre regisztrált cégek katalógusának grafikai tervét és nyomdai előkészítését és nyomdai előkészítését és nyomdai előkészítését.

 


Minoi.ro – Háromszéki Termék, Háromszéki Vállakozás - webfejlesztés Digital Studio2018. május 18.

A Háromszéki Közösségi Alapítvány megbízásából 2017-ben készítettük el a Mi vagyunk! közösségi kampány során használt weboldalt. Most, a kampány végén, átalakítottuk az általunk tervezett és készített Joomla! megjelenési sablont (Joomla! template), valamint változtatásokat eszközöltünk a weboldal struktúráján is.

 

szekelyekamagasban.org - webfejlesztés Digital Studio2018. március 30.

szekelyekamagasban.org címen elérhető régi weboldal tartalmát, kiegészítve a Khumba Transz-Afrika Expedíció hírfolyamával, feltöltöttük egy Joomla tartalomkezelő rendszer által kiszolgált weboldalra, mely az expedíció idejére egy sajátos, egyedi megjelenési sablont kapott.

 

web biztonsagi mentes Dgital Studio2018. január 3.

Újévi weboldal-karbantartás, frissítés, biztonsági mentés az általunk tervezett és karbantartott Joomla! keretrendszerre épülő weboldalaknál.

 

13 Triumph TR4 foto Digital Studio2017. október 21.

2017. október 21-én tartott Őszi retróparádén, a sepsiszentgyorgy.info portál számára készítettem fotóriportot. A rendezvényen egy igazi gyöngyszemre bukkantam, az autótervezés Picassójának tartott olasz formatervező, Giovanni Michelotti (1921 – 1980) által tervezett, az angol Triumph Motor Company által valamikor 1961 és 1965 között gyártott, Triumph TR4-es modellt volt alkalmam körbefotózni.

 

Gál Andrea kerámiaműhelyebén fotóztunk - Digital Studio

2017. október 9.

Gál Andrea keramikus gidófalvi (Kovászna megye, Románia) műhelyében fotóztunk.

 

Megjelent a Joomla! 3.8-as kiadása2017. szeptember 20.

A népszerű tartalomkezelő rendszer legújabb kiadása, a  Joomla! 3.8-as verziója, több mint 300 új fejlesztést és két biztonsági rés kiküszöbölését is tartalmazza. A rendszerbe olyan frissítések is belekerültek, amik egyszerűbbé fogják tenni a Joomla! 4-es verziójára való átállást, ugyanakkor a  Joomla! ezentúl támogatja a PHP 7.2 titkosítási algoritmusát is.

Joomla weboldalk karbantartása, frissítése - Digital Studio2017. augusztus 30.
Havonta elvégzett rendszer-karbantartás, komponensek, modulok frissítése valamint időszakos biztonsági mentés készítése az általunk készített és karbantartott weboldalak esetében.

 

Barangolások Háromszéken - kiadványszerkesztés Digital Studio

2017. augusztus 9.

A Háromszéki EKE megbízásából – az Erdélyi Kárpát Egyesület XXVI. Országos Vándortáborára időzítve – végeztük el a Barangolások Háromszéken című könyv nyomdai előkészítését (tördelés, képszerkesztés).

 

 3. Székelyföldi Fotóbiennálé - webfejlesztés Digital Studio2017. augusztus 4.

 A Kovászna Megyei Művelődési Központ megbízásából elkészítettük a 3. Székelyföldi Fotóbiennálé honlapját.

 

Eurocenter.ro - webfejlesztés, webdesign Digital Studio2017. június 30.

Újraterveztük és teljesen átalakítottuk az eurocenter.ro honlapot. Az új honlapot a Joomla tartalomkezelő rendszere építettük fel, egyedi, általunk tervezett megjelenési sablonnal. 


 

ecl.org.ro - webdesign, webfejlesztés - Digital Studio2017. június 21.

Elkészült a romániai ECL Vizsgaközpontok* hálózatának új weboldala. A weboldal! Joomla! tartalomkezelő retrendszerre épül, saját fejlesztésű, egyedi megjelenési sablonnal.

Joomla 3.7.0 verzióváltás, frissítés - Digital Studio2017. május 19.

 A Joomla 3.6.5 rendszerről a Joomla 3.7.0 rendszerre való áttérés, valamint biztonsági frissítés az általunk készített és karbantartott weboldalak mindegyikénél.

 

minoi.ro - webdesign, webfejlesztés Digital Studio2017. május 4.
A Háromszéki Közösségi Alapítvány – Mi vagyunk – közösségi kampány a helyi értékekért – kampánya arculatváltáson esett át.
A kampány weboldalát az új arculatnak megfelelően alakítottuk át, ugyanakkor további funkciókkal és tartalmi elemekkel bővítettük.

uzvolgye.info - webdesign, webfejlesztés Digital Studio2017. április 7.

Elkészült az uzvolgye.info (Úz-völgye) weboldal új változata. A régi weboldal a Joomla 1.5-ös tartalomkezelő rendszeren alapult, melyhez már évek óta nem készítenek biztonsági frissítést.

 

 

 

nyelvmuhely 10242017. február 16.

A sepsiszentgyörgyi Eurocenter Oktatási Központ román nyelvműhelyének készítettünk logót és plakátervet.

 

Interaktív vektor alapú infografika - Digital Studio2017. január 7.

Mobil eszközökre optimizált (reszponzív), interaktív üzleti infografika. Könnyen beépíthető weboldalakba vagy mobil applikációkba.

Webdesign és webfejlesztés referenciák:

Referenciafotók

Reklámgrafikai referenciák:

Logó- és arculattervezési referenciák:

Design Blog

Digital Studio logo

Sepsiszentgyörgy
Kovászna megye, Románia

© - All rights reserved
Minden jog fenntartva

Webdesign: Digital Studio

Adatvédelem


 

A weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.