RO | HU

Bővebben ...A sepsiszentgyörgyi Amőba Alapítvány egyik programjának, az Amőba Tehetségháznak készítettünk logót.

 

Bővebben ...A sepsiszentgyörgyi Ibormed kft. részére készítettünk cég- és termékismertető weboldalt.

Bővebben ...A sepsiszentgyörgyi Panta Rhei Egyesület „Interjú a Földdel - Szociodráma, Művészetek és Ökopszichológia akcióban az éghajlatváltozás ellen” projektje számára készítettünk weboldalt.

Bővebben ...A Háromszéki Közösségi Alapítvány számára készítettünk virtuális piacteret (Martketplace).

A haromszeki.ro webcímen elérhető portál lehetőséget teremt azoknak a háromszéki vállalkozásoknak akik élni szeretnének az e-kereskedelem lehetőségévél, hogy az általuk előállított vagy forgalmazott termékeket online értékesítsék.

Bővebben ...A sepsiszentgyörgyi Geoda kft. részére készítettünk kétnyelvű, tartalomkezelő rendszeren alapuló weboldalt.

A Joomla! tartalomkezelő rendszerre fejlesztett weboldal részére, a kor követelményének megfelelően, előre elkészített grafika alapján, reszponzív megjelenítési sablont készítettünk.

Bővebben ...A Joomla! tartalomkezelő rendszerre fejlesztett weboldal, új, általunk tervezett kivitelezett kinézetet kapott.

A tartalom böngészését, képernyőn és mobil eszközökön (telefon, tablet), mobilbarát (reszponzív) megjelenési sablon teszi lehetővé.

Bővebben ...Vállaljuk Joomla! tartalomkezelő rendszeren alapuló – mobil eszközökön is működő – webáruházak, webshop (e-shop) rendszerek  készítését, a tervezéstől a kivitelezésig.

Bővebben ...2020. október 30.

A Path Matterz kft. részére készítettünk eLearning megoldásokat is tartalmazó, tartalomkezelő rendszeren alapuló weboldalt.

Bővebben ...2020. március 17.

Teljesen újraterveztük és megújítottuk a Háromszéki Közösségi Alapítvány weboldalát.

Bővebben ...2020. február 20.

A Háromszéki Közösségi Alapítvány Napkapu környezetnevelési és erdőtelepítési programja számára készítettünk támogatásként weboldalt.

Bővebben ...2019. július 16.

A sepsiszentgyörgyi Alpinsport Egyesület számára készítettünk új weboldalt.

A Joomla! tartalomkezelő rendszeren alapuló weboldal, saját tervezésű, fejlesztésű megjelenési sablont kapott, amely lehetővé teszi a tartalom böngészését képernyőn és mobil eszközökön egyaránt.

Bővebben ...uz-volgye.ro címen magyar, román, angol és német nyelvű információs portált készítettünk, amelyen keresztül az úzvölgyi katonai temetőt érintő eseményeket igyekszünk bemutatni. A tartalmi rész elsősorban a hírügynökségek anyagaira támaszkodik.

A weboldal a valea-uzului.ro domainról is elérhető.

 

Bővebben ...A nemzeti régiók egyenlőségéért indított európai polgári kezdeményezés – a Polgári kezdeményezés a nemzeti régiókért – számára terveztünk logót, és arculatot. 

Megtervezük az aláírásgyűjtő kampány népszerűsítését segítő nyomtatott és online marketing kommunikációs grafikákat: kiadványborítót, lehúzós, banner- és pólógrafikákat, valamint facebookon, twitteren, instagramon használt grafikákat.

Bővebben ...A Sepsiszentgyörgyi Iskolás Sportklub számára készítettünk modern megjelenésű, mobil eszközökön is könnyen böngészhető kétnyelvű weboldalt.

 

Bővebben ...Gál Andrea keramikus számára készítettünk új bemutatkozó weboldalt.

 

Bővebben ...2019. január 28.

A sepsiszentgyörgyi Carpe Librum Kft. számára készítettünk online könyvesboltként működő webáruházat.

Bővebben ...2018. november 14.

A Székelyföldi Magyar Újságírók Egyesülete számára készítettünk korszerű, mobil eszközökön is könnyen böngészhető honlapot.

Bővebben ...2018. november 2.

A Székely Nemzeti Tanács számára készítettünk új, korszerű, mobil eszközökön is könnyen böngészhető honlapot.

Bővebben ...2018. szeptember 28.

A Háromszéki Közösségi Alapítvány által szervezett Civil Licit idei sepsiszentgyörgyi kiadásának terveztünk népszerűsítő anyagokat.

Bővebben ...2018. szeptember 17.

Tizenegyedik éve szervezi az EQUITES Sportegyesület a sepsiszentgyörgyi Sportnapokat. A rendezvénynek készítettünk új weboldalt.

Bővebben ...A sepsiszentgyorgy.info portál látogatóinak 2018 augusztusi eszközhasználatát elemeztük. Az eszközhasználat 1000 egyedi látogatóra kivetített adatai a következők:

- Asztali számítógép (desktop) - 55,5%
- Mobil telefon (mobile) - 41,8%
- Tablet - 2,7%

 vagyis a látogatók 44,5%-a mobil eszközt használt a portál böngészésekor.

 

Bővebben ...A sepsiszentgyorgy.info portál számára fotóztunk a XII. Székelyföldi Kerékpáros Körverseny sepsiszentgyörgyi előfutamán.

Bővebben ...2018. június 13.

 A Székelyföldi Tehetségsegítő Tanács új weboldalát egy Joomla! tartalomkezelő rendszerre építettük.

 A weboldal, egy általunk tervezett és készített megjelenési sablont kapott, melyet mobil eszközökre is optimizáltunk, hogy a széles képernyőtől a telefonig minden eszközön könnyen böngészhető, használható legyen.

 

Bővebben ...2018. május 21.

A Háromszéki Közösségi Alapítvány megbízásából elkészítettük a Háromszéki Vállalkozás védjegyre regisztrált cégek katalógusának grafikai tervét és nyomdai előkészítését.

Bővebben ...2018. május 18.

A Háromszéki Közösségi Alapítvány megbízásából 2017-ben készítettük el a Mi vagyunk! közösségi kampány során használt weboldalt. Most, a kampány végén, átalakítottuk az általunk tervezett és készített Joomla! megjelenési sablont (Joomla! template), valamint változtatásokat eszközöltünk a weboldal struktúráján is.

 

Bővebben ...2018. március 30.

szekelyekamagasban.org címen elérhető régi weboldal tartalmát, kiegészítve a Khumba Transz-Afrika Expedíció hírfolyamával, feltöltöttük egy Joomla tartalomkezelő rendszer által kiszolgált weboldalra, mely az expedíció idejére egy sajátos, egyedi megjelenési sablont kapott.

 

Bővebben ...2018. január 3.

Újévi weboldal-karbantartás, frissítés, biztonsági mentés az általunk tervezett és karbantartott Joomla! keretrendszerre épülő weboldalaknál.

 

Bővebben ...2017. október 21.

2017. október 21-én tartott Őszi retróparádén, a sepsiszentgyorgy.info portál számára készítettem fotóriportot. A rendezvényen egy igazi gyöngyszemre bukkantam, az autótervezés Picassójának tartott olasz formatervező, Giovanni Michelotti (1921 – 1980) által tervezett, az angol Triumph Motor Company által valamikor 1961 és 1965 között gyártott, Triumph TR4-es modellt volt alkalmam körbefotózni.

 

Bővebben ...

2017. október 9.

Gál Andrea keramikus gidófalvi (Kovászna megye, Románia) műhelyében fotóztunk.

 

Bővebben ...2017. szeptember 20.

A népszerű tartalomkezelő rendszer legújabb kiadása, a  Joomla! 3.8-as verziója, több mint 300 új fejlesztést és két biztonsági rés kiküszöbölését is tartalmazza. A rendszerbe olyan frissítések is belekerültek, amik egyszerűbbé fogják tenni a Joomla! 4-es verziójára való átállást, ugyanakkor a  Joomla! ezentúl támogatja a PHP 7.2 titkosítási algoritmusát is.

Webdesign és webfejlesztés referenciák:

Referenciafotók

Reklámgrafikai referenciák:

Logó- és arculattervezési referenciák:

Design Blog

Digital Studio logo

Sepsiszentgyörgy
Kovászna megye, Románia

© - All rights reserved
Minden jog fenntartva

Webdesign: Digital Studio

Adatvédelem


 

A weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.