hu zaszloro zaszlo

web biztonsagi mentes Dgital Studio2018. január 3.

 

Újévi weboldal-karbantartás, frissítés, biztonsági mentés az általunk tervezett és karbantartott Joomla! keretrendszerre épülő weboldalaknál.

 

13 Triumph TR4 foto Digital Studio2017. október 21.

 

2017. október 21-én tartott Őszi retróparádén, a sepsiszentgyorgy.info portál számára készítettem fotóriportot. A rendezvényen egy igazi gyöngyszemre bukkantam, az autótervezés Picassójának tartott olasz formatervező, Giovanni Michelotti (1921 – 1980) által tervezett, az angol Triumph Motor Company által valamikor 1961 és 1965 között gyártott, Triumph TR4-es modellt volt alkalmam körbefotózni.

 

gal adnrea keramikus

2017. október 9.

 

Gál Andrea keramikus gidófalvi (Kovászna megye, Románia) műhelyében fotóztunk.

 

 

 

Joomla 3 82017. szeptember 20.

 

A népszerű tartalomkezelő rendszer legújabb kiadása, a  Joomla! 3.8-as verziója, több mint 300 új fejlesztést és két biztonsági rés kiküszöbölését is tartalmazza. A rendszerbe olyan frissítések is belekerültek, amik egyszerűbbé fogják tenni a Joomla! 4-es verziójára való átállást, ugyanakkor a  Joomla! ezentúl támogatja a PHP 7.2 titkosítási algoritmusát is.

 

 

 

Frissites2017. augusztus 30.

Rendszer-karbantartás, komponensek, modulok frissítése valamint időszakos biztonsági mentés készítése az általunk készített és karbantartott weboldalak esetében.

 

 

 

01 Barangolasok Haromszeken

2017. augusztus 9.

 

A Háromszéki EKE megbízásából – az Erdélyi Kárpát Egyesület XXVI. Országos Vándortáborára időzítve – végeztük el a Barangolások Háromszéken című könyv nyomdai előkészítését (tördelés, képszerkesztés).

 

 

Szekelyfoldi Fotobiennale Digital Studio Sepsiszentgyorgy 012017. augusztus 4.

 

A Kovászna Megyei Művelődési Központ megbízásából elkészítettük a 3. Székelyföldi Fotóbiennálé honlapját.

 

 

 

 

Eurocenter webdesign Digital Studio 012017. június 30.

 

Újraterveztük és teljesen átalakítottuk az eurocenter.ro honlapot. Az új honlapot a Joomla tartalomkezelő rendszere építettük fel, egyedi, általunk tervezett megjelenési sablonnal. 

 

 

 

ecl org ro 2017 06 21 11.10.152017. június 21.

 
Elkészült a romániai ECL Vizsgaközpontok* hálózatának új weboldala. A weboldal Joomla CMS keretrendszerre épül, saját fejlesztésű, egyedi megjelenési sablonnal. 

Joomla frissites verziovaltas Digital Studio2017. május 19.

 

A Joomla 3.6.5 rendszerről a Joomla 3.7.0 rendszerre való áttérés, valamint biztonsági frissítés az általunk készített és karbantartott weboldalak mindegyikénél.

 

 

HKA Mi Vagyunk regi uj2017. május 4.

A Háromszéki Közösségi Alapítvány – Mi vagyunk – közösségi kampány a helyi értékekért – kampánya arculatváltáson esett át.
A kampány weboldalát az új arculatnak megfelelően alakítottuk át, ugyanakkor további funkciókkal és tartalmi elemekkel bővítettük.

 

 

uzvolgye info web design Digital Studio 022017. április 7.

 

Elkészült az uzvolgye.info (Úz-völgye) weboldal új változata. A régi weboldal a Joomla 1.5-ös tartalomkezelő rendszeren alapult, melyhez már évek óta nem készítenek biztonsági frissítést.

 

nyelvmuhely 10242017. február 16.


A sepsiszentgyörgyi Eurocenter Oktatási Központ román nyelvműhelyének készítettem logót, plakátervet.

 

 

 

 

infografika digital Studio2017. január 7.


Mobil eszközökre optimizált (reszponzív), interaktív üzleti infografika. Könnyen beépíthető weboldalakba vagy mobil applikációkba.

terkep digital studio2017. január 2.

Kezdjük az évet egy kreatív megoldással...
Egy ügyfél weboldalához kellett, felbontásfüggetlen, mobil eszközökön is könnyedén használható, interaktív Románia térképet készítenem.

 

 

haromszeki termek 22016. október 1.

 

A Háromszéki Közösségi Alapítvány legújabb kampányprogramjának készült logó-, arculatterv, illetve a programot ismertető weboldal.

 

 

 

sepsiszentgyorgy info 1

2016. augusztus 2.

 

A feladat a www.sepsiszentgyorgy.info portál átalakítása volt. A portál egy elavult Joomla 1.5-ös tartalomkezelő rendszeren alapult, melyet biztonsági okok miatt kellett lecserélni. A választás a legfrissebb 3.6-os Joomla tartalomkezelő rendszerre esett.

Web design és webfejlesztés referenciák:

Logó- és arculattervezési referenciák:

Reklámgrafikai referenciák:

Referenciafotók:

Design Blog

Digital Studio logo

© - All rights reserved
Minden jog fenntartva
Web Design: Digital Studio


Sepsiszentgyörgy

Kovászna megye, Románia