RO | HU

Minoi.ro – Háromszéki Termék, Háromszéki Vállakozás - webfejlesztés Digital Studio2018. május 18.

A Háromszéki Közösségi Alapítvány megbízásából 2017-ben készítettük el a Mi vagyunk! közösségi kampány során használt weboldalt. Most, a kampány végén, átalakítottuk az általunk tervezett és készített Joomla! megjelenési sablont (Joomla! template), valamint változtatásokat eszközöltünk a weboldal struktúráján is.

 

minoi.ro - webfejlesztés Digital StudioAz új megjelenési sablonban a főmenü átkerült a fejléckép alá, valamint az eddigi fehér háttér helyett, egy hangsúlyosabb tört zöld hátteret kapott.
Ugyanakkor weboldal kiegészült a Háromszéki Termék / Háromszéki vállalkozás védjegyre eddig regisztrált cégeket tartalmazó katalógussal is. A katalógus a Regisztrált vállalkozások menüpont alól, vagy a főoldalon található, a Regisztrált vállalkozások logóit megjelenítő modulból érhető el. A weboldal ezen része folyamatosan frissülni fog a további regisztrált vállalkozások adatlapjaival.

A weboldal technikai karbantartását és keresőoptimalizálását (SEO) is végezzük.

Felhasznált technológiák:
- Joomla tartalomkezelő rendszer
- PHP, MySQLi adatbázis, HTML5, CSS3

Cím: www.minoi.ro

 

 Weblapkészítés, webdesign, webfejlesztés >>

Webdesign és webfejlesztés referenciák:

Referenciafotók

Reklámgrafikai referenciák:

Logó- és arculattervezési referenciák:

Design Blog

Digital Studio logo

Sepsiszentgyörgy
Kovászna megye, Románia

© - All rights reserved
Minden jog fenntartva

Webdesign: Digital Studio

Adatvédelem


 

A weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.