RO | HU

Alpinsport Egyesület weboldala - webdesign Digital Studio2019. július 16.

A sepsiszentgyörgyi Alpinsport Egyesület számára készítettünk új weboldalt.

A Joomla! tartalomkezelő rendszeren alapuló weboldal, saját tervezésű, fejlesztésű megjelenési sablont kapott, amely lehetővé teszi a tartalom böngészését képernyőn és mobil eszközökön egyaránt.

Alpinsport Egyesület weboldala - webdesign Digital StudioA weboldal struktúráját és felhasználói felületet úgy alakítottuk ki, hogy lehetővé tegye a többnyelvű - magyar és a román - tartalom kezelését, megjelenítését.

A mobilbarát fotógaléria lehetővé teszi a fotók és fotósorozatok cikkekbe való beágyazását, megjelenítését. Az egyesület által szervezendő rendezvényekre a feliratkozás mobilbarát űrlapokon keresztül történik, amely az adatokat megadott email címre továbbítja.

A weboldal tartalmi frissítése, új anyagok feltöltése adminisztrációs felületen keresztül történik. Az egyesület számára biztosítjuk a weboldal technikai és tartalmi karbantartását és keresőoptimizálását (SEO) is.

Felhasznált technológiák:
- Joomla! tartalomkezelő rendszer
- PHP, MySQLi adatbázis, HTML5, CSS3

Cím: https://www.alpinsport.ro

Webdesign és webfejlesztés referenciák:

Referenciafotók

Reklámgrafikai referenciák:

Logó- és arculattervezési referenciák:

Design Blog

Digital Studio logo

Sepsiszentgyörgy
Kovászna megye, Románia

© - All rights reserved
Minden jog fenntartva

Webdesign: Digital Studio

Adatvédelem


 

A weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.