RO | HU

hka.ro -Háromszéki Közösségi Alapítvány - webdesign, webfejlesztés, karbantartás Digital Studio2020. március 17.

Teljesen újraterveztük és megújítottuk a Háromszéki Közösségi Alapítvány weboldalát.

 

 

hka.ro -Háromszéki Közösségi Alapítvány - webdesign, webfejlesztés, karbantartás Digital StudioA Joomla! tartalomkezelő rendszerre fejlesztett weboldal, új általunk tervezett kinézetet kapott. A mobilbarát (reszponzív) megjelenési sablon lehetővé teszi a tartalom böngészését képernyőn és mobil eszközökön (telefon, tablet) egyaránt. A weboldal struktúráját és felhasználói felületét úgy alakítottuk ki, hogy lehetővé tegye a többnyelvű - magyar és román - tartalom kezelését, megjelenítését. A beépített mobilbarát fotógaléria lehetővé teszi a fotók és fotósorozatok cikkekbe való beágyazását, megjelenítését.

Az elmúlt tíz év alatt feltöltött tartalmat évek szerinti archívumba rendeztük. A cikkeket tipográfia és tartalommarketing szempontok szerint újratördeltük, valamint cikkenkénti kategória címkézést és keresőoptimizálást (SEO) is elvégeztük.

A weboldalt kiegészítettük egy webáruházzal (webshop), amelyen keresztül az alapítvány által kiadott Élő hagyományos mesterségek Székelyföldön DVD-sorozatot lehet megrendelni, megvásárolni.

A weboldal tartalmi frissítése, új anyagok feltöltése adminisztrációs felületen keresztül történik. A Háromszéki Közösségi  Alapítvány számára biztosítjuk a weboldal technikai karbantartását és a további keresőoptimizálását (SEO) is.

Felhasznált technológiák:

  • Joomla! tartalomkezelő rendszer
  • eComerce - webáruház rendszer
  • PHP, MySQLi adatbázis, HTML5, CSS3
  • Cím: hka.ro

Webdesign és webfejlesztés referenciák:

Referenciafotók

Reklámgrafikai referenciák:

Logó- és arculattervezési referenciák:

Design Blog

Digital Studio logo

Sepsiszentgyörgy
Kovászna megye, Románia

© - All rights reserved
Minden jog fenntartva

Webdesign: Digital Studio

Adatvédelem


 

A weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.