RO | HU

matterz.ro - webdesign, webfejlesztés, karbantartás Digital Studio2020. október 30.

A Path Matterz kft. részére készítettünk eLearning megoldásokat is tartalmazó, tartalomkezelő rendszeren alapuló weboldalt.

A Joomla! tartalomkezelő rendszerre fejlesztett weboldal részére, a kor követelményének megfelelően, egyedi, reszponzív megjelenítési sablont terveztünk.

A weboldal struktúráját és felhasználói felületét úgy alakítottuk ki, hogy lehetővé tegye a többnyelvű - magyar, román és angol - tartalom kezelését, megjelenítését.

matterz.ro - eLearning - webdesign, webfejlesztés, karbantartás Digital StudioA mobilbarát (reszponzív) megjelenítési sablon lehetővé teszi a tartalom böngészését képernyőn és mobil eszközökön (telefon, tablet) egyaránt.

A Path Matterz kft. szolgáltatásainak ismertetése mellett – pályázati szaktanácsadás, pályaorientáció, karriermenedzsmenta weboldal tartalmaz egy online oktatási (eLearning) megoldást, amely tulajdonképpen egy komplex tanulásmenedzsment rendszer (Learning Management System).

A tanulófelület, illetve a feltöltött magyar és román nyelvű, interaktív tananyagok, jelszóval védett felületen böngészhetők, követhetők.

A beépített mobilbarát fotógaléria lehetővé teszi a fotók és fotósorozatok cikkekbe való beágyazását, videóanyagok megjelenítését. A tananyagokhoz kapcsolódó üzenetküldési lehetőség is a felhaszálók rendelkezésére áll.

A weboldal tartalmi frissítése, az új anyagok feltöltése adminisztrációs felületen keresztül történik.

Ugyanakkor a Path Matterz kft. számára biztosítjuk a weboldal technikai karbantartását és a keresőoptimizálását (SEO) is.

 

Felhasznált technológiák:

  • Joomla! tartalomkezelő rendszer
  • eLearning (Learning Management System) rendszer
  • PHP, MySQLi adatbázis, HTML5, CSS3
  • Cím: matterz.ro

Webdesign és webfejlesztés referenciák:

Referenciafotók

Reklámgrafikai referenciák:

Logó- és arculattervezési referenciák:

Design Blog

Digital Studio logo

Sepsiszentgyörgy
Kovászna megye, Románia

© - All rights reserved
Minden jog fenntartva

Webdesign: Digital Studio

Adatvédelem


 

A weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.