RO | HU

Haromszeki.ro – virtuális piactér Kovászna megyei vállalkozások számáraA Háromszéki Közösségi Alapítvány számára készítettünk virtuális piacteret (Martketplace).

A haromszeki.ro webcímen elérhető portál lehetőséget teremt azoknak a háromszéki vállalkozásoknak akik élni szeretnének az e-kereskedelem lehetőségévél, hogy az általuk előállított vagy forgalmazott termékeket online értékesítsék.

 

 

Haromszeki.ro – virtuális piactér Kovászna megyei vállalkozások számáraA piactérre kerülés regisztrációhoz kötött. A regisztrált vállalkozások saját online értékesítési- illetve adminisztrációs felületet kapnak. Az adminisztrációs felületen keresztül tölthetik fel a vállalkozásuk bemutatkozó adatait és a termékeiket, illetve ezen keresztül kezelhetik az eladásaikat is.

A Joomla tartalomkezelő rendszerre épülő piactér magyar és román nyelvű felülettel rendelkezik. A vásárlók számára kialakított felhasználói felület asztali és mobil eszközökön is használható.

Felhasznált technológiák:

  • Joomla! tartalomkezelő rendszer
  • PHP, MySQLi adatbázis, HTML5, CSS3
  • eComerce / Martketplace - webáruház rendszer
  • Cím: haromszeki.ro

Webdesign és webfejlesztés referenciák:

Referenciafotók

Reklámgrafikai referenciák:

Logó- és arculattervezési referenciák:

Design Blog

Digital Studio logo

Sepsiszentgyörgy
Kovászna megye, Románia

© - All rights reserved
Minden jog fenntartva

Webdesign: Digital Studio

Adatvédelem


 

A weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.